iglesia evangélica bautista 

molins de rei


C/ Joan Maragall 6 bis
08750 Molins de Rei

 

info@evangelicamolins.org

QUÈ CREIEM

Com a cristians evangèlics, acceptem la Revelació del Déu únic en tres persones (Pare, Fill i Esperit Sant) en les Escriptures de l'Antic i del Nou Testament, i confessem la fe històrica de l'Evangeli que es proclama en les seves pàgines. Afirmem, per consegüent, les doctrines que considerem decisives per a comprendre la fe i que han d'expressar-se en amor, en el servei cristià pràctic i en la proclamació de l'Evangeli:

1) La sobirania i la gràcia de Déu el Pare, Déu el Fill i Déu l'Esperit Sant en la creació, la provisió, la revelació, la redempció i el judici final.

2) La divina inspiració de la Sagrada Escriptura, la seva credibilitat plena i la seva suprema autoritat en tot el que concerneix a la fe i a la conducta.

3) El pecat universal i la culpabilitat de l'home caigut que implica la ira de Déu i la condemnació.

4) El sacrifici vicari del Fill de Déu encarnat, únic fonament suficient de redempció de la culpabilitat i del poder del pecat, així com de les seves conseqüències.

5) La justificació del pecador solament per la gràcia de Déu, mitjançant la fe en Crist crucificat i ressuscitat dels morts.

6) L'obra de Déu l'Esperit Sant qui il·lumina, regenera, mora en el creient i el santifica.

7) El sacerdoci de tots els creients que, en la unitat de l'Esperit Sant, constitueixen l'Església universal, el Cos el Cap del qual és Crist, compromesos pel manament del seu Senyor a la proclamació de l'Evangeli a tot el món i al servei d'amor en el si de la societat.

8) L'esperança del retorn visible del nostre Senyor Jesucrist a poder i glòria, la resurrecció dels morts i la consumació del Regne de Déu.
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© IGLESIA EVANGELICA MOLINS DE REI